Waar zitten mijn belangrijkste ontwikkelpunten en hoe kan ik daarin succesvol meters maken ?

Bestuurders, managers en zorgprofessionals werken in een zeer complexe omgeving, waarin alles onder het vergrootglas ligt. Er moet steeds meer met steeds minder, zo lijkt het. Vaak gaat het naast het besturen van de eigen organisatie ook om besturen en samenwerken in de netwerkcontext,

Transparantie en verantwoording afleggen is aan de orde van de dag. De media liggen permanent op de loer om elke klacht, complicatie, of fout op te blazen en breed uit te meten.

Hoe lever je elke dag een topprestatie? Hoe voldoe je aan deze opdracht, die soms bijna onmogelijk lijkt? Hoe zorg je voor countervailing power, zodat je elkaar in de samenwerking scherp houdt en ontwikkelt, en elke dag kunt leren zonder dat je er direct op wordt afgerekend als er iets niet goed gaat? Met wie kun je reflecteren, wie vraag je om raad? Uit eigen ervaring weten wij hoe lastig dit is en hoe belangrijk om af en toe eens even stoom af te blazen en advies te krijgen, zowel ten aanzien van de inhoud (hoe zit dat, wat moet ik doen), maar vooral ook hoe hier mee om te gaan (hoe moet ik het doen, hoe zit ik er zelf in, waar sta ik, wat kost of geeft juist energie). AwardZ.org kan dit op verschillende manieren bieden, hetzij regulier (verstandig!) hetzij in crisis (crisismanagement) waarbij de persoonlijke klik dan erg belangrijk is. We zoeken dus ook hier naar de beste “fit” om dit tot een succes te maken.