AwardZ.org: Triple A: Aandachtig – Adequaat – Authentiek 

“Mensen voor mensen” is de manier waarop wij graag werken met onze opdrachtgevers. Immers: Goede zorg doe je samen ! Het met wederzijds commitment aangaan van een samenwerkingsrelatie is dus een belangrijke succesfactor en vraagt wat van beide partijen. Wij werken vanuit onze triple-A kernwaarden  en boeken samen resultaat; dit resulteert in waardecreatie en waardering over en weer.

AwardZ.org triple-A kernwaarden:

Aandachtig

Wij richten ons op de mens, zijn dienstbaar, en willen investeren en excelleren in de relatie. Goede zorg doe je samen. Wij creeren toegevoegde waarde.
U krijgt meer dan alleen een goed resultaat.

Adequaat

Wij zijn goed in ons werk. Wat wij doen klopt. U kunt op ons rekenen.

Authentiek

Wij zijn oprecht en doen geen kunstje. Wij blijven trouw aan waar we in geloven. We zijn wie wij zijn. U weet wat u aan ons heeft.

Afhankelijk van de opdracht kunnen wij gebruik maken van diverse professionals vanuit een groot netwerk, waarin verschillende expertises vertegenwoordigd zijn, en er altijd een team specialisten en adviseurs inzetbaar is om een opdracht tot een succes te maken. Als wij hier niet van overtuigd zijn, zullen wij een opdracht niet aannemen.